WELKOM BIJ  

 HAANDRIKMAN AED-EHBO-SUPPORT

 DEFIBTECH LIFELINE VIEW AED

 

Een AED met een visie.


 Simpel en doeltreffend


Met de Lifeline VIEW kan iedereen - van hulpverleners tot onervaren omstanders    adequaat reageren in geval van een hartstilstand. Deze allernieuwste generatie AED combineert een gestroomlijnde en gebruiks - vriendelijke vormgeving  met hoogwaardige techniek, waaronder de meest beproefde bifasische golfvorm. Het is de eerste en enige AED voorzien van een interactief  fullcolour lcd-scherm waarmee de hulpverlener met behulp van videobeelden stap-voor-stap wordt getoond hoe te reanimeren, beademen en defibrilleren.

De AED is eenvoudig te onderhouden en is daardoor altijd direct klaar voor gebruik. De Defibtech Lifeline VIEW AED geeft het juiste gebruik en het onderhoud van de AED op een duidelijke manier aan Bovendien is het zeer eenvoudig de AED te voorzien van mogelijke upgrades en/of uitbreidingen van software.Direct klaar voor gebruik

In geval van een plotselinge hartstilstand moet uw AED direct klaar zijn voor gebruik en u moet erop kunnen vertrouwen dat dit ook daadwerkelijk zo is.  De lifeine VIEW voert elke dag uitgebreide zelftest uit om te garanderen dat het apparaat correct functioneert.  Direct klaar voor gebruik wordt aangegeven met een heldere knipperende indicator die altijd goed zichtbaar is. 
Een persoonlijke coach

Tijdens het gebruik van de Lifeline VIEW is het alsof u terzijde wordt gestaan door een persoonlijke coach. De AED laat aan de hand van video's zien hoe het apparaat moet worden gebruikt; dat wil zeggen van het voorbereiden van de patiënt tot het openen en aanbrengen van de elektroden op de patiënt en het toedienen van de schokken. De AED begeleidt u bovendien stapsgewijs bij het adequaat reanimeren en beademen. Iedere taak kan zo vaak als u wilt worden getoond, zodat u vol vertrouwen te werk kunt gaan.


 

Eenvoudig onderhoud

Het onderhoud van een AED was nog nooit zo eenvoudig. De Lifeline VIEW betekent een revolutie in het onderhoud van de AED, dankzij de persoonlijke zelftests. Met duidelijke visuele instructies ondersteunt de AED bij het controleren en vervangen van de elektroden, batterijen en datakaart. De AED waarschuwt wanneer elektroden en batterij expireren.


Horen en zien

Andere AED's vertellen u alleen wat u moet doen; de Lifeline VIEW daarentegen laat u ook zien hoe u dient te handelen. Een hoogwaardig lcd-scherm toont fullcolour,       gedetailleerde, interactieve video,s De AED biedt duidelijke teksten en bijbehorende  video's die de gesproken instructies en mate van hulp versterken. Met name in rumoerige omgevingen, waar gesproken instructies alleen soms moeilijk te volgen zijn,


 

 

De normale prijs voor deze AED is € 2174,55

De prijs nu!!!  € 1495,00   (excl. btw)  


WAT WORDT ER ALLEMAAL GELEVERD BIJ UW BESTELLING?

De Defibtech Lifeline VIEW AED wordt geleverd inclusief
* Batterij (maximale levensduur 4 jaar)
* Set elektroden voor volwassenen (levensduur 2 jaar)
* Nederlandstalige handleiding


 

Defibtech Lifeline AED Hardcase de Luxe

 

Hoogwaardige solide waterproof AED koffer inclusief AED safe set (beademingsmasker, stevige schaar, scheermesje, 2 paar vinyl handschoenen en handdoekje). Naast de AED is er nog ruimte voor reserve AED elektroden en diverse AED accessoires.

Door de Defibtech lifeline view te combineren met de deze hardcase  heeft u de meest ideale combinatie voor in de scheepvaart. 

De prijs van deze hardcase is  € 180,--  ( excl.btw)