WELKOM BIJ  

 HAANDRIKMAN AED-EHBO-SUPPORT
Bereikbaarheid

Wanneer u een AED koopt, wilt u dat deze altijd en zo snel mogelijk beschikbaar is. Hang de AED daarom op een goed bereikbare plaats.   Dit is handig in geval van  nood maar ook om de AED visueel te controleren op inzetbaarheid. Elke AED is uitgerust met een statusindicator waaraan u in één oogopslag kunt zien of de AED inzetbaar is.


De AED binnen plaatsen

Wanneer een AED op een binnenlocatie wordt geplaatst, zijn  hiervoor verschillende wandbeugels en  AED kasten beschikbaar.


Beveiliging

AED kasten kunnen worden geleverd met alarm en verschillende vergrendelingsmogelijkheden (sleutel, breekglassluiting of pincode).


De AED buiten plaatsen

Indien u de AED buiten wilt plaatsen is het belangrijk om te weten dat de gebruikstemperatuur van elke AED tussen de 0°C en 50°C ligt. Bij temperaturen onder 0°C is de werking van de AED niet meer gegarandeerd door de producent van de AED. Zorg bij temperaturen onder 0 °C dat u de AED in een verwarmde kast plaatst. U loopt anders het risico dat de AED in geval van nood niet inzetbaar is en defibrillatie niet kan worden uitgevoerd. Er kan een langere laadtijd optreden waardoor defibrillatie langer uitblijft dan gewenst. Tevens kan de functionaliteit van de elektroden niet meer worden gegarandeerd.

Wij zijn leverancier van de DefibCab en Sixcase en Smartcase  aed buitenkasten

Klik op één van de afbeeldingen voor meer informatie.

                          DefibCap

 

                        Six-Case

                     SmartCase